• Home
  • 5 asiaa, jotka houkuttelevat torakoita ruoan lisäksi

5 asiaa, jotka houkuttelevat torakoita ruoan lisäksi

Torakat ovat yksi suosituimmista kammottavista ryömimistä, joita monet ihmiset vihaavat. Torakat ovat rumia. Ne levittävät bakteereita. Ne haisevat pahalle. Et haluaisi niitä kotiisi. Seuraavat ovat tärkeimmät asiat, jotka houkuttelevat torakoita kotiisi:
• Kosteus – Torakat rakastavat kosteutta. Tästä syystä ne löytyvät yleensä pesualtaan alta ja kylpyhuoneen sisällä. He myös rakastavat viettää aikaa kosteissa tiloissa, kuten kellarissa tai ullakolla. Estä kosteus tarkistamalla vuodot. Käytä halutessasi ilmankuivaajaa.
• Pahvi – Pahvi on ruokaa ja torakoiden kotia. Jos talossasi on roskapahvia, on tärkeää, että heität ne pois. Nämä olisivat vain erinomaisia ​​ravintolähteitä torakoille ja jopa erinomaisia ​​piilopaikkoja.
• Kirjat – Miksi torakat rakastavat kirjoja? No, ne voivat piiloutua sivujen väliin. Kirjahyllyjesi takana olevat tyhjät tilat ovat upeita piilopaikkoja torakoilla. Estä torakat piiloutumasta kirjoihisi lukemalla kirjasi silloin tällöin.
• Pimeys – Pimeys houkuttelee torakoita. Pimeässä ne voivat vaeltaa huomaamatta. Pimeässä ihmiset eivät voi nähdä niitä ja astua niiden päälle. Puhdista säännöllisesti ne pimeät alueet, joille torakat voivat laittaa siemenensä ja piiloutua, kunnes ne löytävät ruokaa.
• Epämiellyttävä haju – torakoita houkuttelee myös paha turvotus. Tuo ilkeä, ummehtunut haju kellarissasi, no, torakat rakastavat sitä. Roskakorisi haju, jota ei ole tyhjennetty vähään aikaan… torakat rakastavat niitäkin. Pidä kotisi hajuttomana ja torakat eivät ole ongelma.
Jos luulet, että kotona käsittelemäsi torakkaongelma on erittäin vakava, sinun kannattaa harkita tuholaistorjuntapalvelujen palkkaamista. Tuholaistorjunta-asiantuntijat tietävät varmasti, kuinka ne torakat voidaan ottaa pois ja pitää ne poissa.