• Home
  • Kuinka estää muurahaisten hyökkäys

Kuinka estää muurahaisten hyökkäys

Armeija hyökkää kotiisi. Ei, tuo armeija ei tarkoita armeijaa, joka koostuu ihmisistä, vaan muurahaisista. Jokainen koti on vaarassa joutua muurahaisten tunkeutumaan. Muurahaiset voivat helposti perustaa yhdyskuntansa melkein minne tahansa. Niillä voi olla siirtokunta kaappien takana, katossa tai jopa mattolattian alla. Etkö haluaisi muurahaisten tunkeutuvan kotiisi? Ellei tietenkään halua herätä yöllä pisteleviin muurahaisiin; tai ellet halua näiden crawliesin syövän suosikkikakkuasi. Tutustu siis seuraaviin muurahaistorjuntavinkkeihin.
• Tunne vihollisesi – olet tekemisissä tavallisten puuseppämuurahaisten, vaarattomien mustien muurahaisten tai ärsyttävien tulimuurahaisten kanssa? – tai jopa näiden yhdistelmä? Tiedä, mitä muurahaisia ​​on havaittu talossasi, jotta voit etsiä parhaita keinoja estää niitä.
• Tapa partiolaiset – Partiolaiset ovat ensimmäisiä muurahaisia, jotka näet vaeltelemassa ympäri taloa. He etsivät ruokaa. Kun he näkevät ruokalähteen, he kutsuvat apua. Siksi sinun täytyy tappaa partiolaiset. Vältä partiotyöt puhdistamalla kaikki käytetyt astiat heti. Vältä jättämästä ruokamuruja minnekään.
• Pilaa muurahaispolut – Muurahaiset johdetaan ruokaan partiomuurahaisten aiemmin merkitsemiä muurahaispolkuja pitkin. Sinun täytyy pilata nämä muurahaiset, jotta muurahaiset eivät pääse ruokaisi. Yksi tapa pilata muurahainen jälki on pestä se etikalla ja vedellä. Myös polun ruiskuttaminen tällä liuoksella voi toimia. Toinen helpompi tapa pilata muurahaispolut on ripotella polkuja kanelia.
• Etsi pesä – Tiedä, missä vihollisesi asuu. Löydät muurahaispesän seuraamalla muurahaispolkua. Muurahaisten polkujen on johdettava takaisin pesään. Päätavoitteesi on tappaa kuningatar. Tapat kuningattaren, ja muurahaisten tuotanto pysähtyy.