• Home
  • Lainaus tai liikennelippu: onko eroa?

Lainaus tai liikennelippu: onko eroa?

Liikennelipun ja viittauksen välillä ei todellakaan ole eroa, koska ne tarkoittavat samaa asiaa ja molempia näitä termejä käytetään vaihtokelpoisina ja ne tarkoittavat, että liikennerikkomajan on tultava oikeuteen eri liikennesääntöjen rikkomuksista. Liikennesääntöjen rikkomuksia on kaksi luokkaa; liikkumaton ja liikkuva, josta voi saada liikennelipun. Näistä viittauksista määrättävät rangaistukset riippuvat rikkomuksen vakavuudesta.
Liikkumattomat liikennerikkomukset
Nämä ovat tyypillisesti luonteeltaan vähemmän vakavia, mutta niissä syytetään rikkoneen auton huoltoa, virheellistä pysäköintiä, vanhentuneita merkintöjä, rikkinäisiä takavaloja ja muita vastaavia. Nämä rikkomukset eivät onneksi näy kuljettajan ajorekisterissä, joten niitä pidetään vähemmän vakavina. Ainoat kirjoitetut tiedot ovat ajoneuvon malli, merkki, VIN-numero ja rekisterikilpi.
Liikennesääntöjen rikkominen
Tämä on eräänlainen liikennerikkomus, jonka kuljettaja tekee auton ollessa liikkeessä. Tämäntyyppinen rikkomus on yleensä vakavampi kuin ei-liikkuminen. Esimerkkejä näistä rikkomuksista ovat mm.
• Ylinopeus,
• liikennemerkkien tai -merkkien noudattamatta jättäminen,
• raivokäyttäytymistä tiellä,
• rattijuopumus,
• huolimaton ajo ja vastaavat
Kun muuttorikkomuksesta kirjoitetaan liikennelappu, vaaditaan ajokortti. Sinun on mentävä tuomioistuimeen taistellaksesi liikennelipun poistamiseksi, joka johtuu jostakin luetelluista liikennerikkomuksista.
Katsaus rangaistuksiin
• Liikkumattomat liikennerikkomukset
Liikkumattoman liikennelipun taisteleminen on helpompaa kuin liikkuvan lajikkeen taisteleminen. Yksinkertaisesti sanottuna seuraamukset liikkumattomista liikennerikkomuksista ovat lievempiä kuin liikkuvien tyyppien rikkomisesta. Vaikka saat silti liikennelipun liikkumattomista rikkomuksista, on yleensä mahdollisuus maksaa pieni sakko oikeuteen saapumisen sijaan.
• Liikkuvan liikenteen rikkomukset
Nämä ovat luonteeltaan vakavampia, kuten aiemmin mainittiin. Lippu edellyttää, että kuljettaja on itse paikalla oikeudessa sekä sakon maksamista. Nämä rikkomukset johtavat siihen, että tuomari vaatii kuljettajaa osallistumaan turvallisen ajon luokkiin. Ja niiden vakavuudesta riippuen kuljettaja voi joutua rikossyytteisiin ja vankilaan tai tapaus ratkaistaan ​​siviilioikeudessa. Kaikilla niillä on haitallinen vaikutus ajohistoriaan, mikä johtaa vakuutusmaksujen nousuun monien muiden epämiellyttävien asioiden ohella. Joskus nämä rikkomukset johtavat lisenssin keskeyttämiseen.